LEKKER EN MAKKELIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 705 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lekker en Makkelijk. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 22:52 Had een Calzone maar was de moeite niet waard. 1 te veel kaas die was te overheersend, en 2 het deeg was hier en daar zwart maar totaal niet gaar ! En de uiensaus te zoet . Dus was een dure maaltijd voor de kliko (€13)
18 nov 2022 om 20:35 Op tijd geleverd dat we wilden, lekker eten
12 nov 2022 om 19:43 Erg lekker
6 nov 2022 om 14:57 Altijd snel en goed,!
6 nov 2022 om 9:15 Ik vroeg op mijn turkse pizza whiskeysaus en sambal. Beide zaten er niet op, de whiskeysaus zat in een bakje apart, de sambal nooit gezien. Ook aangegeven geen komkommer hierop te willen, dit zat er echter wel op… Verder was de levering prima.
25 okt 2022 om 21:09 Pizza’s waren top, maar bezorging duurde bijna een uur.
18 okt 2022 om 21:38 Lekker gegeten! Goede pizzas
16 okt 2022 om 11:45 Kwaliteit is hollend achteruit gegaan. Heel weinig vlees en sla. Lezen van opmerkingen kunnen ze ook niet. Een poosje geleden een kapsalon zonder kaas besteld ivm allergie doen ze nergens kaas over. Deze keer overal. Saus is zo dun als water
9 okt 2022 om 12:35 Patat was niet gaar, vlees daarin tegen prima
8 okt 2022 om 20:38 Er was iets vergeten maar na telefoontje hadden we binnen 10-15 minuten denk ik bestelling compleet
2 okt 2022 om 16:24 Bestel je een kapsalon zonder kaas doen ze nergens kaas op. Zeer weinig vlees, saus en sla. Je kunt beter een grote patat bijna een snackbar halen